REGIO BRUGGE EN OMMELAND Brugge, Damme, Jabbeke
Beernem, Oostkamp, Zedelgem

leden log-in

Zoeken hulp bij zoeken

naam

Culinaire Paradijzen

Evenementen

Beschikbaarheid Restaurants Eindejaar 2019
Beschikbaarheid Restaurants …
In Bijlage beschikbaarheidsli …
zoeken > Restaurant > Vlaamse keuken

DE GULDEN SPOOR (Rest./Bistro)

De Gulden Spoor ligt rechtover het Concertgebouw op ’T Zand waar zich de grootste en betaalbare ondergrondse parking van Brugge bevindt.

Jurgen serveert de Vlaamse gerechten die klaargemaakt worden door medevennoot Dirk. Zijn specialiteiten, de grillades, côte à l’os, paling op diverse wijzen en 22 verschillende mosselbereidingen worden geprezen in de getuigenissen op Trip Advisor:

Mosselen op zijn mediteraans gegeten en ik waande me zo in het zuiden. Lekker gekruid.

Eten met vrienden: Het was zeer lekker. Bediening was aangenaam en vriendelijk. Een aanrader. Goed eten voor een goede prijs:  Dit is een leuk restaurant met een mooie inrichting. Vooral het personeel was erg vriendelijk. Ik had de soorten kroketten (kaas, geitenkaas en garnalen) genomen en dit was een succes.

Super aanrader!! : Wij gingen daar laatst eten met z’n vijven. We werden heel goed en vriendelijk onthaald. Ik nam de konijn op grootmoederswijze en die was super lekker! Mijn ouders namen elk een côte a los. Wauw zo’n stuk vlees, ze waren goed gebakken. Mijn vriend had zin in mossels en kon uiteindelijk kiezen tussen wel 20 soorten mosselen!! Wat ook leuk was, is dat ze ook voor de kleinste aparte gerechtjes hebben. Ik beveel iedereen dit restaurant aan. Aan de andere tafel zat een kindje te huilen. Dat werd dan opgelost door de ober door een kleurboek aan te bieden. Kortom het was het meer dan waard. De Vlaamse stoofpot is heerlijk en overvloedig.

 

Tip: Er is een zaaltje op de eerste verdieping voor groepen ter beschikking op reservatie.


contact

’T ZAND 22
8000 Brugge

openingsuren

Dicht woensdag

contactgegevens

Telefoon: 050/34.30.82
E-mail: degulden.spoor@hotmail.com

afbeeldingen

Horeca Vlaanderen | info@horecabrugge.be | 0475/81.16.61 webdesign by stardekk ×